Wat is fotobewerking?

Fotobewerking is de kroon op je fotoreportage. Onvolkomenheden worden weggewerkt en sterke punten naar boven gehaald. Bijvoorbeeld door pukkeltjes te verdoezelen, gekreukte kleding glad te strijken of afval op het gras weg te poetsen. Maar ook door ogen op te lichten, witbalans te corrigeren of die ene perfecte uitsnede van het beeld te maken. Hier gebruik ik Photoshop en Lightroom voor: fotobewerkingprogramma’s waarmee ik professioneel de kers op de taart zet. Zo krijgen je foto’s meer kracht.

Fotobewerking voor fotografen.

Je hebt een prachtige fotoreportage gemaakt, maar mist de tijd of expertise om ze te perfectioneren. Terwijl je dat wel wilt – en liefst een beetje snel ook. Daarvoor schakel je mijn fotobewerking voor fotografen in! Wanneer ik jouw fotobewerking uit handen neem, weet je dat je resultaat frisser en toch eigen is. Want als mede-fotograaf zie ik geen detail over het hoofd, maar zet ik mijn naam niet onder jouw werk. Zodat jij je kunt focussen op wat je het leukst vindt: foto’s máken, in plaats van bewerken.
{

Jouw perfecte plaatje

Professionele fotobewerking voor jouw foto’s

Heb je foto’s waarvan je niet kunt wachten ze te showen, maar missen ze nog het spreekwoordelijke puntje op de i? En weet je niet hoe je ze écht kunt laten stralen? Kies dan voor mijn professionele fotobewerking voor jouw foto’s! Binnen no time ontvang jij de beste versie van jouw beelden. En geen zorgen dat je ze niet meer herkent: ik optimaliseer snel, professioneel en subtiel, van kleur tot compositie. Maar hou de originele sfeer intact. Zo krijg jij je perfecte plaatje!

Werkwijze

Stap 1

Het eerste contact.
Via een koffiedate of call bespreken we je opties.

Stap 2

Vrijblijvende offerte.
Ga je akkoord?
Tof, tijd voor actie!

Stap 3

Fotografiesessie.
Een shoot naar jouw wens, waar jij wilt.

Stap 4

Keuzestress.
Kies je favoriete foto’s van de shoot.

Stap 5

Time to shine!
Na x tijd ontvang je
jouw bewerkte foto’s.

Mijn fotobewerking als service tarieven

*Tarieven zijn exclusief 21% BTW en reiskosten (€0,30 per km)

* Voor een persoonlijke offerte kun je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen!

Zin om vrijblijvend kennis te maken?
Samen bespreken we hoe ik met mijn energieke LiVe-Stijl het beste haal uit jouw foto’s.